W cenie 150 zł/ osoba
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – bez rezerwacji miejsca przy stoliku
• welcome drink
• toast noworoczny
• bufet zimny ciągły (godz. 20:00-2:00):
- Rostbef pieczony na różowo, ułożony na liściach rukoli, z suszonymi pomidorami, solą morską Maldon i grissini
- Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka Cobb – grillowany kurczak, avocado, gorgonzola, jajko, sałata rzymska
- Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem, orzechami włoskimi i majonezem
- Tarta szpinakowa z serem feta i pomidorkami cherry
- Deska serów z miodem, owocami i krakersami
- Pâté z kaczej wątróbki z żurawiną i konfiturą z czerwonej cebuli
- Pieczywo: bagietka korzenna, focaccia z solą morską i rozmarynem, chleb orkiszowy
• bufet ciepły (godz. 20:00-2:00) serwowany przez obsługę, jednorazowe podejście:
Zupy:
- Francuska zupa cebulowa aromatyzowana białym winem
- Krem ziemniaczano-porowy z tymiankiem
Dania główne:
- Kurczak pieczony, podawany z sosem morelowym
- Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z koperkiem, makaronem penne i brokułem
- Gnocchi z sosem gorgonzola, karmelizowaną gruszką, szpinakiem i orzechami włoskimi
Dodatki:
- Zapiekanka ziemniaczana au gratin
- Marchew karmelizowana w miodzie
Dodatkowe podejście do bufetu ciepłego 25 zł/ osoba
W cenie 280 zł/ osoba
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina na parę
• toast noworoczny
• bufet zimny ciągły (godz. 20:0—2:00):
- Rostbef pieczony na różowo, ułożony na liściach rukoli, z suszonymi pomidorami, solą morską Maldon i grissini
- Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka Cobb – grillowany kurczak, avocado, gorgonzola, jajko, sałata rzymska
- Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem, orzechami włoskimi i majonezem
- Tarta szpinakowa z serem feta i pomidorkami cherry
- Deska serów z miodem, owocami i krakersami
- Pâté z kaczej wątróbki z żurawiną i konfiturą z czerwonej cebuli
- Pieczywo: bagietka korzenna, focaccia z solą morską i rozmarynem, chleb orkiszowy
• bufet ciepły (godz. 20:00-2:00) serwowany przez obsługę, jednorazowe podejście:
Zupy:
- Francuska zupa cebulowa aromatyzowana białym winem
- Krem ziemniaczano-porowy z tymiankiem
Dania główne:
- Kurczak pieczony, podawany z sosem morelowym
- Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z koperkiem, makaronem penne i brokułem
- Gnocchi z sosem gorgonzola, karmelizowaną gruszką, szpinakiem i orzechami włoskimi
Dodatki:
- Zapiekanka ziemniaczana au gratin
- Marchew karmelizowana w miodzie
Dodatkowe podejście do bufetu ciepłego 25 zł/ osoba
W cenie 330 zł/ osoba
ANTRESOLA – z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina na parę
• toast noworoczny
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00):
Bufet zimny:
- Rostbef pieczony na różowo, ułożony na liściach rukoli, z suszonymi pomidorami, solą morską Maldon i grissini
- Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka Cobb – grillowany kurczak, avocado, gorgonzola, jajko, sałata rzymska
- Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem, orzechami włoskimi i majonezem
- Tarta szpinakowa z serem feta i pomidorkami cherry
- Deska serów z miodem, owocami i krakersami
- Pâté z kaczej wątróbki z żurawiną i konfiturą z czerwonej cebuli
- Pieczywo: bagietka korzenna, focaccia z solą morską i rozmarynem, chleb orkiszowy
Zupy:
- Francuska zupa cebulowa aromatyzowana białym winem
- Krem ziemniaczano-porowy z tymiankiem
Bufet ciepły:
- Wołowina po burgundzku
- Kurczak pieczony, podawany z sosem morelowym
- Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z koperkiem, makaronem penne i brokułem
- Gnocchi z sosem gorgonzola, karmelizowaną gruszką, szpinakiem i orzechami włoskimi
- Zapiekanka ziemniaczana au gratin
- Marchew karmelizowana w miodzie
Desery:
- Sernik w nowojorskim stylu z kremem z rokitnika
- Mini profiterolki z kremem z mlecznej czekolady i sezamu
- Marshmallows – pianki o smaku białej czekolady i malin
- Brownie z wiśniami
- Cupcake marchewkowy z serkiem Philadelphia i orzechami
W cenie 430 zł/ osoba
WINE BAR – z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• welcome drink
• toast noworoczny
• butelka alkoholu na parę (1 butelka whisky lub 2 butelki wina)
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00):
Bufet zimny:
- Rostbef pieczony na różowo, ułożony na liściach rukoli, z suszonymi pomidorami, solą morską Maldon i grissini
- Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka Cobb – grillowany kurczak, avocado, gorgonzola, jajko, sałata rzymska
- Sałatka Waldorf z jabłkiem, selerem, orzechami włoskimi i majonezem
- Tarta szpinakowa z serem feta i pomidorkami cherry
- Deska serów z miodem, owocami i krakersami
- Pâté z kaczej wątróbki z żurawiną i konfiturą z czerwonej cebuli
- Pieczywo: bagietka korzenna, focaccia z solą morską i rozmarynem, chleb orkiszowy
Zupy:
- Francuska zupa cebulowa aromatyzowana białym winem
- Krem ziemniaczano-porowy z tymiankiem
Bufet ciepły:
- Wołowina po burgundzku
- Kurczak pieczony, podawany z sosem morelowym
- Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z koperkiem, makaronem penne i brokułem
- Gnocchi z sosem gorgonzola, karmelizowaną gruszką, szpinakiem i orzechami włoskimi
- Zapiekanka ziemniaczana au gratin
- Marchew karmelizowana w miodzie
Desery:
- Sernik w nowojorskim stylu z kremem z rokitnika
- Mini profiterolki z kremem z mlecznej czekolady i sezamu
- Marshmallows – pianki o smaku białej czekolady i malin
- Brownie z wiśniami
- Cupcake marchewkowy z serkiem Philadelphia i orzechami