W cenie 150 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – bez rezerwacji miejsca przy stoliku
• welcome drink – kupon
• toast noworoczny – na barze
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 290 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:0—2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 340 zł/ osobę
ANTRESOLA – z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo – warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
W cenie 440 zł/ osobę
WINE BAR - z miejscem przy stoliku
• rezerwacja miejsca przy stoliku
• welcome drink
• toast noworoczny
• butelka alkoholu na parę (1 butelka whisky lub 2 butelki wina lub 1 wódki)
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)
BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo
BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo – warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej
BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem
(W)- Dania wegetariańskie
(V)- Dania wegańskie