Opis

Tej nocy zabierzemy Was do świata najsławniejszego agenta jej Królewskiej Mości – Jamesa Bonda. Piękne kobiety u boku eleganckich mężczyzn, wykwintne potrawy, wstrząśnięte i nie zmieszane drinki oraz niezwykła scenografia dopełniona profesjonalnym oświetleniem. Poczujcie się jak James Bond i Vesper Lynd. Wyciągnijcie z rękawa najlepsze karty - elegancki smoking i wieczorową suknię. Tego wieczoru nie bójcie się zaszaleć - gdy będziecie popijać Martini, zabawa wciągnie Was na całego!

Przez świat Jamesa Bonda, od Seana Connery’ego do Daniela Craiga, poprowadzi Was profesjonalny konferansjer „Agent 007”, którego charyzma pomoże porwać do tańca każdego z gości. W czasie imprezy nie zabraknie oczywiście licznych przebojów znanych z filmów o Agencje 007 - o odpowiednią oprawę muzyczną zadba znakomity zespół oraz DJ, w którego repertuarze znajdą się zarówno aktualne, jak i starsze światowe przeboje.

Ta noc będzie długa – przeżyjcie ją z nami!

Start o godzinie 20:00.

Bilety do nabycia w kasie Starego Maneżu od piątku 25.10.2019, w godzinach otwarcia: od 9:00 do 24:00.

Program

W cenie 150 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – bez rezerwacji miejsca przy stoliku

• welcome drink – kupon
• toast noworoczny – na barze
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)


BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo

BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej

BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi

DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem

W cenie 290 zł/ osobę
Sala koncertowa oraz Browar Vrest – z miejscem przy stoliku

• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet zimny, ciepły i deserowy ciągły (godz. 20:0—2:00)


BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Pieczywo

BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Filet z pstrąga z palonym masłem i kaparami
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej

BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi

DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem

W cenie 340 zł/ osobę
ANTRESOLA – z miejscem przy stoliku

• rezerwacja miejsca przy stoliku
• butelka wina musującego na parę
• toast noworoczny
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)


BUFET ZIMNY:
• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo

BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo – warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej

BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier
DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem

W cenie 440 zł/ osobę
WINE BAR - z miejscem przy stoliku


• rezerwacja miejsca przy stoliku
• welcome drink
• toast noworoczny
• butelka alkoholu na parę (1 butelka whisky lub 2 butelki wina lub 1 wódki)
• bufet ciepły, zimny oraz deserowy ciągły (godz. 20:00-2:00)


BUFET ZIMNY:

• Rostbef pieczony na różowo z oliwkami, suszonymi pomidorami, kaparami.
• Cezar z krewetkami, sałatą rzymską, grzankami czosnkowymi i pomidorkami koktajlowymi
• Sałatka caprese - pomidorki cherry, mini mozzarella, rukola, pesto bazyliowe (W)
• Schab z morelami i sosem tatarskim
• Tarta szpinakowa z łososiem i pomidorkami cherry
• Deska serów z miodem, owocami i krakersami (W)
• Mieszane sałaty z tostowanymi pestkami dyni i słonecznika oraz kremem balsamicznym (V)
• Łosoś grawad lax z musem chrzanowym i koperkiem
• Pieczywo

BUFET CIEPŁY:
Zupy:
• Chowder – gęsta zupa rybna z warzywami i śmietaną
• Krem z dyni z chili i imbirem (V)
Dania główne:
• Kurczak pieczony w sosie musztardowym
• Policzki wołowe w sosie z czerwonego wina i szalotki
• Dorsz pieczony z sosem cytrynowo – warzywnym
• Papryki faszerowane kaszą jaglaną, serem feta i ziołami (W)
• Makaron penne z brokułem, szpinakiem, sosem śmietanowym i serem Grana Padano (W)
• Pieczone ziemniaki z ziołami
• Warzywa blanszowane w emulsji maślanej

BUFT DESEROWY:
• Sernik z musem z białej czekolady
• Brownie z orzechami włoskimi
• Mini profiterolki z kremem chantilly
• Mus kokosowy z płatkami ryżowymi, mango i marakują (V)
• Trufle czekoladowe z likierem Grand Manier

DANIE NA GORĄCO w godz. 2:00-3:30
• Zupa gulaszowa z pieczywem

(W)- Dania wegetariańskie
(V)- Dania wegańskie