Opis
Wszystkich zakochanych zapraszamy na walentynkowy wieczór w Browarze Vrest!
Menu walentynkowe dostępne będzie dla Państwa od godziny 17:00. Rezerwacje przyjmujemy na kolację w sali Wine Bar na pierwszym piętrze, liczba miejsc jest ograniczona ze względu na szczególny charakter wieczoru. Każda para walentynkowa otrzyma podczas kolacji wyjątkowy upominek od Stary Maneż:
ZAREZERWUJ MIEJSCE:
58 760 70 10
kierownik@starymanez.pl
Przygotowane dania to menu skomponowane z sezonowych produktów najwyższej jakości oraz unikalne kompozycje smaków. Gwarantujemy niezapomniane doznania kulinarne w klimatycznym wnętrzu Browaru Vrest.
Wyselekcjonowane menu przygotuje Szef Kuchni Browaru Vrest:
APERITIF
Kieliszek wina musującego Chateâu Isolette Rosé–Mary Mousseux Demi-Sec
PRZYSTAWKI
Zupa krem z selera naciowego i jabłek z orzechami włoskimi i gorgonzolą
Orientalna sałatka z marynowaną wołowiną, pak choi, chili i rzodkwią japońską
DANIA GŁÓWNE
Pierś z kaczki z purée z dyni, brukselką z cynamonem i demi-glace z czekoladą
Ramen z owocami morza
Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą pęczak, borowikami, warzywami, sosem pietruszkowym i chipsami z pietruszki
DESERY
„Odwrócone” ciastko z ananasem i lodami kokosowymi
Miodownik – kruche ciasto z kremem z kwaśnej śmietany i miodu
KOLACJA - CENA ZA DWIE OSOBY:
199 PLN
Smacznie zapraszamy!
Menu walentynkowe dostępne będzie dla Państwa od godziny 17:00. Rezerwacje przyjmujemy na kolację w sali Wine Bar na pierwszym piętrze, liczba miejsc jest ograniczona ze względu na szczególny charakter wieczoru. Każda para walentynkowa otrzyma podczas kolacji wyjątkowy upominek od Stary Maneż:
ZAREZERWUJ MIEJSCE:
58 760 70 10
kierownik@starymanez.pl
Przygotowane dania to menu skomponowane z sezonowych produktów najwyższej jakości oraz unikalne kompozycje smaków. Gwarantujemy niezapomniane doznania kulinarne w klimatycznym wnętrzu Browaru Vrest.
Wyselekcjonowane menu przygotuje Szef Kuchni Browaru Vrest:
APERITIF
Kieliszek wina musującego Chateâu Isolette Rosé–Mary Mousseux Demi-Sec
PRZYSTAWKI
Zupa krem z selera naciowego i jabłek z orzechami włoskimi i gorgonzolą
Orientalna sałatka z marynowaną wołowiną, pak choi, chili i rzodkwią japońską
DANIA GŁÓWNE
Pierś z kaczki z purée z dyni, brukselką z cynamonem i demi-glace z czekoladą
Ramen z owocami morza
Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą pęczak, borowikami, warzywami, sosem pietruszkowym i chipsami z pietruszki
DESERY
„Odwrócone” ciastko z ananasem i lodami kokosowymi
Miodownik – kruche ciasto z kremem z kwaśnej śmietany i miodu
KOLACJA - CENA ZA DWIE OSOBY:
199 PLN
Smacznie zapraszamy!