Opis

Zapraszamy Was do Starego Maneżu na niezapomnianą zabawę sylwestrową pod hasłem CHINA TOWN!!!

Specjalnie przygotowane na tę okazję azjatyckie menu oraz drinki z dalekowschodnią nutką ucieszą Wasze podniebienia. Muzykę gwarantuje jeden z lepszych DJ-ów, jakich znamy.

Mile widziane stroje w klimacie Kraju Kwitnącej Wiśni lub Państwa Tańczącego Smoka. Jeśli wolicie stylizację na lata trzydzieste, niech zainspiruje Was „Chinatown” Romana Polańskiego. Granicą jest Wasza wyobraźnia :)

Proponujemy 4 warianty cenowe oraz rezerwację miejsc ze zróżnicowanym menu w ofercie (szczegóły poniżej).
Start szaleństwa ostatniej nocy 2017 roku o godzinie 20:00. Gorąco zapraszamy !!!

Bilety do nabycia w Browarze Vrest od poniedziałku 30.10.2017.

Program


SALA KONCERTOWA ORAZ BROWAR VREST
- bilet 270 zł/os,
- rezerwacja miejsca przy stoliku
- welcome drink
- bufet zimny
o Crying tiger – marynowana wołowina z białą rzepą daikon, ostrym sosem chili
o Sajgonki z kaczką, imbirem i warzywami, sos słodkie chili
o Sałatka z krewetkami, pomarańczą, sezamem i kolendrą
o Bang bang chicken – sałatka z kurczakiem, sosem orzechowym, marchewką i ogórkiem
o Sajgonki z ciasta ryżowego z warzywami i sosem sojowym (V)
o Sałatka z makaronu ryżowego, tofu, marynowanych grzybków (V)
- jednorazowy bufet ciepły
zupy
o Tom yum z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym
o Krem marchewkowy z chili, imbirem i kolendrą (V)
dania główne
o Pieczony kurczak w pięciu smakach
o Fish cake – ciastka rybne z łososiem, chili, dymką
o Curry z cieciorką, pomidorami i szpinakiem (V)
o Ryż z warzywami

ANTRESOLA
- bilety 320 zł/os.  
- rezerwacja miejsca przy stoliku
- welcome drink
- bufet ciepły, zimny oraz deserowy:
Bufet zimny
o Crying tiger – marynowana wołowina z białą rzepą daikon, ostrym sosem chili
o Sajgonki z kaczką, imbirem i warzywami, sos słodkie chili
o Sałatka z krewetkami, pomarańczą, sezamem i kolendrą
o Bang bang chicken – sałatka z kurczakiem, sosem orzechowym, marchewką i ogórkiem
o Sajgonki z ciasta ryżowego z warzywami i sosem sojowym (V)
o Sałatka z makaronu ryżowego, tofu, marynowanych grzybków (V)
Bufet ciepły
Zupy
o Tom yum z kurczakiem, krewetkami, warzywami i mlekiem kokosowym
o Krem marchewkowy z chili, imbirem i kolendrą (V)
Dania główne
o Kurczak w pięciu smakach
o Żeberka wieprzowe w sosie hoisin
o Łosoś teriyaki
o Curry z cieciorką, pomidorami i szpinakiem (V)
o Pieczone warzywa w azjatyckim stylu (V)
o Ryż z warzywami
Bufet deserowy
o Sernik z mango
o Brownie z chili
o Tapioka z mlekiem kokosowym i ananasem

WINE BAR
- bilet 420 zł/os.  
- rezerwacja miejsca przy stoliku
- welcome drink
- butelka alkoholu na parę
- bufet zimny, ciepły oraz deserowy:
Bufet zimny
o Crying tiger – marynowana wołowina z białą rzepą daikon, ostrym sosem chili
o Sajgonki z kaczką, imbirem i warzywami, sos słodkie chili
o Sałatka z krewetkami, pomarańczą, sezamem i kolendrą
o Bang bang chicken – sałatka z kurczakiem, sosem orzechowym, marchewką i ogórkiem
o Sajgonki z ciasta ryżowego z warzywami i sosem sojowym (V)
o Sałatka z makaronu ryżowego, tofu, marynowanych grzybków (V)
Bufet ciepły
Zupy
o Tom yum z kurczakiem, krewetkami, warzywami i mlekiem kokosowym
o Krem marchewkowy z chili, imbirem i kolendrą (V)
Dania główne
o Kurczak w pięciu smakach
o Żeberka wieprzowe w sosie hoisin
o Łosoś teriyaki
o Curry z cieciorką, pomidorami i szpinakiem (V)
o Pieczone warzywa w azjatyckim stylu (V)
o Ryż z warzywami
Bufet deserowy
o Sernik z mango
o Brownie z chili
o Tapioka z mlekiem kokosowym i ananasem

WEJŚCIÓWKA NA MIEJSCE STOJĄCE
- bilet 150 zł/os.
- welcome drink
- bufet zimny:
o Crying tiger – marynowana wołowina z białą rzepą daikon, ostrym sosem chili
o Sajgonki z kaczką, imbirem i warzywami, sos słodkie chili
o Sałatka z krewetkami, pomarańczą, sezamem i kolendrą
o Bang bang chicken – sałatka z kurczakiem, sosem orzechowym, marchewką i ogórkiem
o Sajgonki z ciasta ryżowego z warzywami i sosem sojowym (V)
o Sałatka z makaronu ryżowego, tofu, marynowanych grzybków (V)
- jednorazowy bufet ciepły:
zupy
o Tom yum z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym
o Krem marchewkowy z chili, imbirem i kolendrą (V)
dania główne
o Pieczony kurczak w pięciu smakach
o Fish cake – ciastka rybne z łososiem, chili, dymką
o Curry z cieciorką, pomidorami i szpinakiem (V)
o Ryż z warzywami